Crazy Billiards SIS Open

Het is weer bijna zover. Op zaterdag 30 juni 2018 gaan we weer los met de 4e editie van het Crazy Billiards Toernooi – SIS Open.

Onze hoofdsponsor S.I.S. Schoonmaak en Herstel en subsponsors Van Wanrooij Bouw en ontwikkeling, Kozoom, Sixfish Media en Sportfoyer de Hazelaar maken het weer mogelijk dat we ook dit jaar dit prachtig toernooi en een  super gezellige en sportieve dag kunnen organiseren. Het inschrijfgeld is €50 en het totaal aan prijzengeld is €10.000*.
Er is plaats voor 128 spelers die gaan strijden voor deze ongekende hoofdprijzen voor een 1daags toernooi:

*1e Prijs: €2000
*
2e Prijs: €1200
*
3e en 4e Prijs: €800
*
5 t/m 8: €400 – 9 t/m 16: €200 – 17 t/m 32 €50

*Bij 128 inschrijvingen is het totale prijzengeld van €10.000,- gegarandeerd. 

 

 

 

Inschrijven-registration

Inschrijven voor het Crazy Billiards SIS open 2018 kan via onderstaand formulier. Na inschrijving wordt je doorgestuurd naar de betaal pagina.  Betalen kan via Ideal of Overboeking voor Nederlandse inschrijvers.

Voor buitenlande inschrijvers is het mogelijk te betalen via BankContact (Belgie), of Overboeking. Er komen transactie kosten bij.

—–

You can register for the Crazy Billiards SIS open 2018 using the form below. After registration you will be redirected to the payment page. 

!!!! For foreign subscribers it is possible to pay via BankContact (Belgium), or normal banktransfer “Overboeking”.
If you choose the last option “Overboeking” you receive a mail with details for transferring the money to our bankaccount.
Transaction costs will be added. 


Het Crazy Billiards Format

Eendaags toernooi

Knock-outsysteem

Gespeeld op 230cm x 115cm tafels

Partijlengte 15 punten

Geen inspeeltijd

Uitgezonden door Kozoom

Inschrijfgeld €50,-

2x partijwinst = inschrijfgeld terug!

Extra (troost)premies te winnen!

Vrije kledingkeuze

Max 128 inschrijvingen via de Website.

 

Kortom een Uniek driebanden format waarin spanning en sensatie zijn verzekerd. Wie wordt de opvolger van Peter Ceulemans???

Spel- en toernooiregels

 • 30 Juni 2018 in Sportfoyer “de Hazelaar “ te Rosmalen

 • *1e Prijs: €2000
  *2e Prijs: €1200
  *3e en 4e Prijs: €800
  *5 t/m 8: €400
  *9 t/m 16: €200
  *17 t/m 32 €50
  (*10.000 euro totaal prijzengeld gegarandeerd bij 128 inschrijvingen)

 • Eendaags toernooi.
 • Maximaal 128 deelnemers.
 • 50 euro inschrijfgeld. Inschrijving is pas geldig als het inschrijfgeld door is ontvangen.
 • 2 potjes gewonnen, inschrijfgeld terug.
 • We spelen op 8 tafels van 2.30m x 1.15m.
 • KO systeem over 7 rondes; treur echter niet als u er vroegtijdig uit ligt, want er zijn diverse side- events in de foyer, waar o.a. 3 matchtafels zijn opgesteld.
 • Speler die als eerste 15 punten maakt, heeft gewonnen. Er is geen nabeurt, behalve als speler 1 vanaf acquit 15 punten maakt; dan mag speler 2 dit proberen te evenaren. Als dit lukt volgen er penalty’s.
 • Vrije kledingkeuze
 • Finalewedstrijd gaat tot 25 punten.
 • Als u precies 11 punten in 1 beurt maakt ontvangt u direct €111 euro contant, mits u besluit te stoppen. besluit u om verder te spelen, dan vervalt de premie. Aan u dus de keuze: €111 euro pakken en stoppen met de serie of verder spelen en de wedstrijd wellicht winnen, maar niet de €111 euro.
 • 9:30u aanwezig als je bij de eerste wedstrijden bent ingedeeld; 10u aanvang eerste 8 wedstrijden.
 • Er is geen inspeeltijd.
 • Toss, zoals officiële regels voorschrijven.
 • Inschrijvingen worden gehonoreerd als betaling is ontvangen en worden op volgorde van betaling geregistreerd.
 • Vol is vol, maar er kan een reservelijst worden gebruikt. Mocht u op de reservelijst staan, dan wordt u hierover ingelicht en kunt u wellicht bij verhindering van een andere speler toch worden opgeroepen om mee te mogen spelen.
 • Als u zich heeft ingeschreven en betaald, maar u komt niet op de toernooidag spelen, dan heeft u geen recht op restitutie van het inschrijfgeld.
 • Er is geen tijdlimiet
 • Winnaar van elke partij levert ondertekend wedstrijdstrookje in bij wedstrijdleiding. De loting vindt plaats op 23-06-2018 om 19:00 in sportfoyer de Hazelaar te Rosmalen. De loting en de pairings staan vanaf 23-06-2018 op deze website.

 

 

De eerste 16 spelers dienen zich om 9:30u te melden bij de wedstrijdleiding; de overige spelers dienen 15 minuten voor aanvang van hun partij aanwezig te zijn.

Aangezien we met een strak tijdschema werken, heeft een speler direct verloren als 5 minuten na aanvang van de partij deze speler niet aanwezig is bij zijn tafel.

De wedstrijdleiding heeft het recht om spelers, die te laat zijn voor zijn of haar partij uit te sluiten voor het toernooi. Dit doen we uiteraard liever niet, dus denk aan de tijd!

Sportiviteit staat bij Crazy Billiards hoog in het vaandel; mocht u er bij een incident toch niet uitkomen met uw tegenstander dan kunt u de wedstrijdleiding vragen om een ruling. Deze hoort beide partijen en maakt dan een besluit dat leidend is.

Arbiters zijn er vanaf de kwartfinales.

Heeft u uw partij verloren en heeft u prijzengeld gewonnen, dan kunt u dit direct na uw wedstrijd ophalen bij de wedstrijdleiding.

Bij inschrijving gaat u akkoord met de spelregels en de toernooiregels.

De wedstrijdleiding heeft het recht om af te wijken van bovenstaande regels als dit ten goede komt aan de toernooidag.

Over de spelregels en de toernooiregels kan niet worden gecommuniceerd.